Charmed Season 1-8

GenreSupernatural drama
Comedy-drama
Fantasy
Action
Horror
FormatSerial drama
Created byConstance M. Burge
StarringAlyssa Milano
Shannen Doherty
Rose McGowan
Holly Marie Combs
Brian Krause
Julian McMahon
Dorian Gregory
T.W. King
Greg Vaughan
Karis Paige Bryant
Drew Fuller
Kaley Cuoco
Opening theme"How Soon Is Now?" (Smiths cover) by Love Spit Love
Composer(s)J. Peter Robinson
and others
Country of originUnited States
Original language(s)English
No. of seasons8
No. of episodes178 (List of episodes)
Production
Executiveproducer(s)Brad Kern
Constance M. Burge
Aaron Spelling
E. Duke Vincent
Camera setupPanavisionSingle-camera
Running time40–45 minutes
Broadcast
Original channelThe WB
Picture format480i (SDTV)
Audio formatDolby Digital
Original runOctober 7, 1998 – May 21, 2006
External links
Website


                                                          Πλοκή:
Ωραίες, νέες και... μάγισσες! Οι πανέμορφες αδελφές Χάλιγουελ, στη μάχη για να επικρατήσει το καλό. Η Πέιτζ έχει πια συνηθίσει στη νέα της ζωή και η Πάιπερ με τη Φοίβη βλέπουν στα μάτια της ένα κομμάτι από τον εαυτό τους. Ο χρόνος που πέρασε ήταν δύσκολος και έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Οι δοκιμασίες δεν σταματούν, μιας και οι δυνάμεις του Κακού δεν το βάζουν κάτω ποτέ. Το Καλό τριτώνει και πάλι και δίνει τη μεγάλη μάχη!  
Ο 8ος και τελευταίος κύκλος της σειράς "Μάγισσες" ξεκινάει αμέσως μετά την έκρηξη στο σπίτι τους, που συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου. Για να αποφύγουν τους δαίμονες αλλά και το FBI και την Αστυνομία, που έχουν αρχίσει να τις υποπτεύονται, οι τρείς αδελφές Χάλιγουελ μεταμφιέζονται μαγικά ώστε να φαίνονται με άλλη όψη και εμφανίζονται ως ξαδέλφες τους!Επιθυμούν έτσι να αρχίσουν μια καινούργια ζωή, απαλαγμένη από τους δαίμονες και τον Κάτω κόσμο αλλά σύντομα διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να αρνηθούν τη φύση τους και την αποστολή που έχουν, να μάχονται μαζί με τις δυνάμεις τουΚαλού.
Η Πέιτζ προστρέχει σε βοήθεια μιας νεαρής μάγισσσας, της Μπίλι. Αφού καταφέρνουν να εξοντώσουν τους δαίμονες που την απειλούσαν, η Μπίλι ανακαλύπτει την πραγματική ιδιότητα των μαγισσών και υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό τους, εφόσον αυτές σε αντάλλαγμα αναλάβουν να τη βοηθήσουν να μάθει να ελέγχει τις μαγικές της δυνάμεις και να την εκπαιδεύσουν στα μυστικά της μαγείας. Ακόμα, οι αδελφές τη βοηθούν να ψάξει την αδελφή της, την Κρίστι, που είχε πέσει θύμα απαγωγής από δαίμονες όταν ήταν μικρή.Ανάμεσα στις άλλες περιπέτειές τους, οι αδελφές Χάλιγουελ ανακαλύπτουν την ύπαρξη μιας ακόμα οντότητας του Κακού, την "Υπέρτατη Δύναμη", την οποία αντιμετωπίζουν σε μια τελική αναμέτρηση. Όταν η Μπίλι ξαναφέρνει κοντά της την Κρίστι, διαπιστώνει ότι η μικρή έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη νεοσύστατη "Τριάδα" και έχει πειστεί ότι οι αδελφές Χάλιγουελ είναι δαιμονικές και ότι αυτή και η Μπίλι έχουν αρκετές δυνάμεις για να τις εξοντώσουν.
Στον αισθηματικό τομέα, η Πάιπερ και ο Λίο έχουν να διαχειριστούν τα συζυγικά ζητήματα που ανακύπτουν από την ανθρώπινη φύση που έχει πλέον ο Λίο. Η Φοίβη συνεχίζει την αναζήτησή της για τον απόλυτο έρωτα και βρίσκει ένα απροσδόκητο σύμμαχο, τον Θεό Έρωτα, στο πρόσωπο του Κουπ. Τέλος, η Πέιτζ βοηθάει περισσότερο κόσμο, με την ιδιότητα του Λευκού Φύλακα και ανάμεσά τους γνωρίζει και ερωτεύεται τον Χένρι Μίτσελ.
Με την υπογραφή του μάγου της τηλεόρασης Άαρον Σπέλινγκ, με τη θετική ενέργεια εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, η σειρά Μάγισσες (Charmed) αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης, καταφέρνοντας το σπάνιο επίτευγμα να φτάσει τους οκτώ κύκλους επεισοδίων!


Κωδικός: www.AnimaForum.info
Season 1 ΕΔΩ

Season 2 ΕΔΩ

Season 3 ΕΔΩ

Season 4 ΕΔΩ

Season 5 ΕΔΩ

Season 6 ΕΔΩ

Season 7 ΕΔΩ

Season 8 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου